Filmsterren die wij volgen

 in Blog, De Week van de Pijn, Film, Pijn Samen

Dit zijn tot nu toe de personen die wij volgen voor de films

www.pijnsamen.nl is een project dat o.a. bestaat uit een te maken film en educatief beeld materiaal over chronische pijn. We volgen daarvoor in 2015 een kind, een jong volwassene en een senior vanaf 55+ met zijn of haar omgeving op zoek naar herkenning, erkenning en efficiëntere behandeling van hun chronische pijn.

We volgen mensen met een bijzonder verhaal dat fysiek, geestelijk en sociaal zijn invloed heeft op hun leven en dat van hun omgeving. Zij zoeken bijvoorbeeld naar goede medische behandeling, complementaire zorg, een nuttige plek in de maatschappij en het leren omgaan en leven met chronische pijn.

De filmsterren

  • Jonathan, 9 jaar, gefilmd met zijn familie. Al twee jaar het Complex Regionaal Pijn Syndroom na een kwetsuur bij het voetballen.
  • Marleen, 35 jaar, alleenstaand. Lijdt al tien jaar aan Scoliose en Kyfose en is ook longpatiënt, met daarnaast reumatische klachten. Stijf onder de opiaten wil zij toch de Alpe d’Huzes op gaan fietsen.
  • Gaby, 35 jaar, 1,5 jarig kind (en familie). Al zes jaar het Complex Regionaal Pijn Syndroom, die zich in een extreem kleine wereld bevindt en daarin toch uitdagingen vindt.
  • Monique, 51 jaar, twee kinderen uitwonend, heeft een LAT-relatie. Zij heeft al 10 jaar last van fibromyalgie naast rug- en hoofdpijn. Ondanks dit alles heeft zij een eigen bedrijf.
  • Alice, 73 jaar, alleenstaand, heeft kanker (nu stabiel), lupus en gewrichtspijn. Zij zoekt ondanks alles de humor op en sluit zich aan bij initiatieven in haar wijk.
  • Wiebe, 59 jaar, getrouwd, 4 kinderen. Diverse mislukte heupoperaties. Ex politie- en veiligheidstrainer. Wiebe staat nu voor de nieuwe uitdaging zich nuttig te maken in de maatschappij.

Terug naar homepage

Recente berichten