Ons team

Pim Giel (1959) is 30 jaar werkzaam geweest in de zorg; de verpleging, ouderenzorg, intensive care, anesthesie, als docent en als zelfstandig innovatiemanager. Ook heeft hij 12 jaar wereldwijd voor een havenadviesbureau uit Rotterdam gewerkt, waar hij met meerdere handelsmissies is meegeweest.

Intussen volgde hij diverse filmcursussen. Hij besloot zijn ervaring in de zorg te combineren met zijn passie voor het maken van documentaires. Inmiddels is hij fulltime regisseur /producent en maakte hij de afgelopen drie jaar ca. 30 opdracht-films (nationaal en internationaal). Vorig jaar maakte hij de documentaire Mijn Hoofd In Jouw Handen, over beginnende dementie met een uitverkocht congres en première in EYE Amsterdam, met het vervolg Ger, Mijn Hoofd In Eigen Hand. Met zijn eigen stichting Happy Motion heeft hij als doel om met al zijn passie ernstige onderwerpen met een vleugje entertainment in beeld te brengen en deze te koppelen aan events of een congres.

Daarnaast geeft hij (vaak samen met patiënten) presentaties door het hele land over zijn toekomstvisie op zorg. Na elke voorstelling van zijn film ontstaan er weer ontroerende discussies in de zaal. Intussen is Pim bezig met een nieuwe documentaire over chronische pijn Om gek van te worden. Deze film werd najaar 2016 gepresenteerd op de eerste Week van de Pijn.

Functies Pim Giel

Innovatie manager zorg Giel Innovatie
Filmmaker bedrijfsfilms Vivaplus
Voorzitter buurtonderneming stichting Villa Randwijck
Directeur Stichting Happy Motion
Gedurende twaalf jaar als adviseur voor Port Management Consultants Rotterdam

Hij wordt bijgestaan door onderstaand team én meerdere experts op gebied van camera, muziek compositie, audio bewerking en montage.

Het projectteam

Bastiaan Piloo: zakelijk manager en productie, Piloo Productions
Els Molengraaf: eventmanager Els4Organising
Frank Martens: on & offline media Klasse Media
Odette Lafere: publiciteit RTV en landelijke bladen, Media Laferes
Jeroen Franken: publiciteit via social media, Blue Fish Social Marketing
Chantal Cossais: advies montage en scripts, ARTCOSSAIS
Jan Ketelaars: filmadviseur en script, Jan Ketelaars Film
Cees Picauly: communicatieadvies- en tekstadvies, CPCC
Helga Brassinga-Tinkelenberg bureau-management en projectondersteuning

Pim-Giel-kleinCopyright-Anko-Stoffels-AMSTELVEENZ
Pim Giel, projectvoorzitter© Anko Stoffels, Amstelveen