Over ons

Pijnsamen.nl is ontstaan uit de behoefte aan duidelijke informatie en adviezen in de zorgsector. Wij zijn een platform voor iedereen die informatie zoekt over onderwerpen in gezondheid en welzijn. Dit doen we door samen te kijken naar de juiste informatie en deze samen te delen. Help jij mee?

Samen pijn

Leven in een gezonde omgeving met de juiste levensstijl!

Iedereen verlangt naar een bruisend, gezond en vreugdevol bestaan. Tijdens onze jeugd wordt ons geleerd hoe we een gezonde levensstijl kunnen leiden. Uiteindelijk nemen we tal van beslissingen die van invloed zijn op uw gezondheid en welzijn. Dit kan gunstig zijn, maar bepaalde beslissingen kunnen nadelige gevolgen hebben voor uw gezondheid. Af en toe hebben we ook te maken met ongelukkige gebeurtenissen. Een aandoening kan een aanzienlijk effect hebben op uw constitutie en uw geestelijke en lichamelijke gezondheid. Met alleen gezond eten, sporten en wekelijks een doktersbezoek of wekelijks een bezoek aan de dokterspraktijk gaat het je niet lukken. Sommigen proberen gezond te blijven, maar hebben helaas pech.

Gezonde gewoonten en emotioneel welzijn

U kunt gedurende uw hele leven verschillende gezondheidstoestanden hebben. Overweeg zwangerschap. Gezond eten tijdens de zwangerschap staat centraal. Samen met voldoende beweging, passend verloskundig advies en een gezonde dosis gezond verstand. Pijnsamen.nl kan u helpen met relevante en feitelijke tips en adviezen. Dat doen we routinematig op alle terreinen van zorg, welzijn en gezondheid.

Thuisdokter

Pijnsamen.nl is geen thuisdokter of thuisarts. Zoek je wel eens op thuisdokter buikpijn of thuisarts buikpijn dan kan het zijn dat je in een van onze artikelen terecht komt. Houd onze tips parallel met de informatie van je eigen huisarts, dokter of andere specialist.

Wat is gezonde voeding?

Dit soort vragen en vragen als: ‘Waarom is beweging zo belangrijk?” beantwoorden we in onze blogposts.

Professioneel doktersadvies

Pijnsamen.nl is er voor iedereen die behoefte heeft aan meer informatie over een gezond en vitaal leven. Iedereen heeft daar zijn eigen perceptie en ideeën over. Inmiddels is pijnsamen.nl gegroeid naar een platform met veel informatieve artikelen en kennisbanken waarmee we veel mensen bereiken.

Gebruik ons platform altijd als éxtra informatiebron. Voor medisch advies verwijzen we je graag door naar je eigen huisarts of behandelend arts. Voor medisch advies gemaakt door artsen kun je terecht bij Thuisarts.nl.